Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

,

Evenementen Oldtimer Foodtour - 's-Hertogenbosch

Praktische informatie

Oldtimer Foodtour - 's-Hertogenbosch


Tel: +31 (0) 73 614 99 86
Bekijk website »

Algemene info

Ben jij de trotse eigenaar van een blinkende Beetle, kleurrijke Volkswagen bus, een pastelkleurige Trabant of een andere prachtige oldtimer? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze smakelijke foodtour door het Brabantse land. Het is de perfecte manier om mede oldtimer fanaten te ontmoeten, jullie passie voor oldtimers te delen en ervaringen met elkaar te wisselen.

Zondag 19 september 2023

Deelname: 59,95 € 

Uiteraard ga je niet onvoorbereid op pad. Voorafgaand ontvang je de route die jullie gaan afleggen. Deze route van bijna 100 kilometer leidt jullie o.a. door de bosrijke omgeving van De Maashorst. Jullie passeren de idyllische dorpen langs de Maas en eindigen aan de peelrand in het mooie Boekel. Onderweg is er van alles te bewonderen, maar uiteindelijk zijn jullie natuurlijk de eyecatchers op de weg. De route wijst je niet alleen de weg maar neemt je ook mee in alle bezienswaardigheden die jullie onderweg passeren.

De foodtour start bij Gasterij de Pier in Uden. 

Schansweg 3
NL 5406 TP Uden

Hier wordt je gastvrij ontvangen, waarna je op pad kunt met de route. Hopelijk heb je al flink wat trek, want er staan een hoop culinaire gerechten op je te wachten. Ook je honger naar prachtige uitzichten wordt tijdens deze tour gestild.
Problemen onderweg? Je ontvangt een noodnummer, waarop Team Reserveringen en Arrangementen bereikbaar is.

Je kan je hier inschrijven.

_______________________________________

Meer toeristische info over 's-Hertogenbosch vind je hier.

Extra info