Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Doorwerth,

Evenementen Muzikale rondleiding "Mad Tours" door Kasteel Doorwerth

Praktische informatie

Muzikale rondleiding "Mad Tours" door Kasteel Doorwerth

68665 ND Doorwerth

Tel: +31 (0) 26 355 25 28
Bekijk website »
doorwerth@glk.nl

Contactpersoon

Nicole Goossen

Gesproken talen

NL - EN - DE

Algemene info

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni is er een buitengewone rondleiding te volgen op kasteel Doorwerth.  Onder leiding van de Noorse Victoria Oftestad stappen bezoekers door een kasteel dat als decor van een 17e-eeuws dolhuis dienst doet.

Gesticht
Voor een intieme setting van maximaal 20 deelnemers opent Victoria de registers in haar interpretatie van het gesticht. Als een ware meester in haar vak vertolkt zij alle personages zelf als gids en als de patiënten. Door de muziek en haar stem komen alle karakters tot leven. Deze unieke ervaring wordt ondersteund door mede muzikanten: Jeremy Bass (Theorbe en barok gitaar) en Luka Stefanovic (cello en gamba).

Over Victoria

De Noorse Victoria Oftestad is een getalenteerde uitvoerster van oude en volksmuziek. Met haar stem als belangrijkste instrument en haar talent als verhalenvertelster, heeft Victoria zich gefocust op het vinden van verbanden tussen volksmuziek en oude muziek, zowel historisch, muzikaal als theatraal.
Victoria vindt het belangrijk om een diepe emotionele band met de muziek op te bouwen door te experimenteren met de grenzen van haar stem. Bovendien vindt ze het leuk om haar vaardigheden als blokfluitist te integreren in haar interacties met andere musici.
Haar afstudeervoorstelling ‘MADTOUR’ presenteerde ze in mei 2023 aan de Norwegian Academy of Music. Nu volgt ze een vocale master oude muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

zaterdag 1 en zondag 2 juni

Tijd: 16:30 uur (zondag ook 10:30 uur)

Entree
: volwassenen € 19,50. Kinderen 8 t/m 12 € 12,00.
Museumkaarthouders € 10,00

Let op: de rondleiding wordt in het Engels gegeven en de liederen worden gezongen in het Engels en Noors.

Reserveren is noodzakelijk en kan hier.

__________________________

Meer info over Geldersch Landschap & Kasteelen vind je hier.

Extra info