Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

's Hertogenbosch,

Evenementen BRUEGHEL - De Familiereünie

Praktische informatie

BRUEGHEL - De Familiereünie
Verwersstraat 41
5211 HT 's Hertogenbosch

Tel: +31 (0) 73 687 78 20
Bekijk website »
info@hnbm.nl

Algemene info

Het Noordbrabants Museum bundelt het beste van vijf generaties Brueghel in een unieke en ambitieuze verzameling van tachtig schilderijen en prenten. Voor het eerst samen onder één dak. 

Een familiereünie in Den Bosch!

Ondernemend, innovatief en wereldberoemd: de familie Brueghel is een van de meest belangrijke families in de Westerse kunstgeschiedenis. De Brueghels maakten schilderijen die worden bewonderd om hun geestige composities, universele boodschappen en uitzonderlijk vakmanschap. De onderwerpen variëren van feestelijke bruiloften, bekende spreuken en verhalen uit de Bijbel tot ontzagwekkende landschappen en studies van dieren, insecten en bloemen.

van 30 september 2023
t/m 7 januari 2024

in het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
's Hertogenbosch


Groepen:

Wil jij samen met je collega's, familie of vrienden een meeslepende ervaring door de tentoonstelling Brueghel: de familiereünie met een expert aan je zijde? Kies dan voor een rondleiding. Samen met onze deskundige gids betreden jullie het betoverende universum van de Brueghels.

WAT GA JE DOEN?
Deze groepstour, met maximaal 15 personen per rondleider, neemt je mee langs een selectie meesterwerken van vijf generaties van de wereldberoemde kunstenaarsfamilie. Je wordt persoonlijk begeleid door de tentoonstellingszalen, waar je wordt verrast door ruim 80 schitterende schilderijen en prenten. Van serene landschappen tot levendige taferelen: elke zaal onthult een nieuw hoofdstuk van de artistieke erfenis van de familie Brueghel!

Tickets kan je hier bestellen.

_________________________

Meer info over het Noordbrabants Museum vind je hier.

Meer toeristische info over Noord-Brabant in het algemeen vind je hier.

Extra info