Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Hernen,

Evenementen Expositie Tales of Nature

Praktische informatie

Expositie Tales of Nature
Dorpsstraat 40
Hernen

Tel: +31 (0)487 53 19 76
Bekijk website »
hernen@glk.nl

Contactpersoon

Nicole Goossen

Algemene info

De verbeelding van de natuur in de hedendaagse kunst in kasteel Heernen.  In deze duo-expositie is een mooie diversiteit van krachtige, maar ook ingetogen kleuren te bewonderen. Deze tentoonstelling neemt bezoekers mee op een ontdekkingsreis naar de schoonheid van de natuur.

op 13 en 14 april 20241

van 13u00 tot 17u00 (laatste toegang 16u00)

Tarief:
volwassenen : 13,50 €
kinderen 4 t/m 18 jaar : 5,- €

Locatie:
Kasteel Heernen
Dorpsstraat 40
Hernen (bij Nijmegen)

De kunstenaars zijn Frédéric Fortanier en Carry van Delft
Frédéric haalt zijn inspiratiebron uit zijn omgeving, zowel binnen als buiten, om zijn onderwerpen te vertalen in kleurrijke schilderijen. Het werk van Carry van Delft bestaat uit drie categorieën: Floraal Werk, Landschap en Zeegezichten.

De expositie is alleen te zien tijdens een bezoek aan kasteel Hernen, waarbij men onder andere een spectaculaire presentatie kan zien over de verdwenen toren.
Kasteel Hernen behoort tot het Geldersch Landschap & Kasteelen en is bekend om haar authentieke uiterlijk en de unieke overdekte weergangen. Het ligt in het dorp Hernen (gemeente Wijchen), slechts 17 km ten zuidwesten van het Rijk van Nijmegen. Het kasteel en de tuinen zijn opengesteld voor bezichtiging op eigen gelegenheid of met een rondleiding. De omgrachte middeleeuwse burcht ligt in een gevarieerd landschap van lanen, bossen en weilanden waar het heerlijk wandelen is.

Reserveren is gewenst en kan hier.

______________________

Meer info over Geldersch Landschap & Kasteelen vind je hier.

Extra info