Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

,

Evenementen Kerstmarkt op Alpacafarm Vorstenbosch

Praktische informatie

Kerstmarkt op Alpacafarm Vorstenbosch
Leeghandseweg 10a
5476 VD Vorstenbosch

Tel: +31 (0) 852 006 111
Bekijk website »
info@alpacavorstenbosch.nl

Gesproken talen

NL - EN

Algemene info

Geniet van het Alpaca Winter Wonderland op onze boerderij!

op zaterdag 9 december en zondag 10 december 2023

van 10u tot 17u organiseren we voor de derde keer een gezellige kerstmarkt op onze alpaca boerderij. Deze kerstmarkt vindt plaats op ons campingterrein met luxe FarmCamps tenten. De kramen bevinden zich onder de tenten, dus ook bij slecht weer kun je langskomen. We hebben weer een nieuw aanbod met authentieke producten van lokale ondernemers. En naast een totaal aanbod van super zachte alpaca producten, vind je op de kerstmarkt ook diverse alpaca kerst artikelen.

Uiteraard combineer je een bezoek aan de kerstmarkt met een bezoekje aan onze lieve, wollige alpaca’s. Je kunt op stal vanaf achter het hek de alpaca’s voeren, bekertjes voer zijn te koop op de kerstmarkt. Wil je echt in contact komen met de alpaca’s, boek dan een plaatsje bij de alpacawandeling (vol = vol). Je gaat dan op pad in natuurgebied de Maashorst, met een alpaca aan je zijde.Op de boerderij zijn er ook een aantal spinsters aanwezig, die alpacawol verwerken tot garen. Ga daar zeker even een kijkje nemen, ze staan jullie graag te woord over hoe ze te werk gaan. Onze eigen alpacawol is ook beschikbaar voor de verkoop deze dag.

Aanbod voor kinderen
Kinderen kunnen voor een kleine bijdrage van €3,50 aan het goede doel Alpe d’HuZes zich laten schminken, een glitter tattoo of gekleurde haarextensions laten zetten. Op het kerstmarkt terrein zijn twee trampolines aanwezig. En net als anders kunnen ze zich ook uitleven in onze speeltuin met trampoline, duikelrek en grote zandbak met waterpomp. Tegen betaling is het mogelijk om een toffe alpaca speurtocht te doen.

Entree ticket
Alleen tijdens de kerstmarkt vragen wij entree
, een entree ticket kost €2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. Dit ticket kun je vooraf bestellen via onze website, je dient dan te kiezen voor een aankomst tijdsblok. Je mag zo lang blijven als je wil, de kerstmarkt is geopend tot 17.00 uur. Heb je al een kerst high tea of een alpacawandeling geboekt, dan hoef je geen los entree ticket te boeken. Je krijgt dan ook automatisch toegang tot de kerstmarkt.

Alpaca winter wonderland

Ben je op 9 en 10 december verhinderd? Niet getreurd. Onze boerderij is in de periode van 10 november 2023 t/m 7 januari 2024 volledig in kerstsferen. Onze alpaca’s staan er op hun best op en je wordt omgeven door gezellige lichtjes. Tijdens deze gehele periode bieden we onze kerst high tea aan in de Alpacabar. In de Alpacalounge bij de alpaca’s kun je niet alleen zaterdag en zondag middag genieten van onze pizza proeverij, maar van 8 december t/m 5 januari ook op de vrijdagavond. Kennis maken met onze alpaca’s kan in deze periode ook uitstekend tijdens verschillende activiteiten.

________________________________

Meer info over Alpacafarm vind je hier.

Extra info