Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Heffen, België

Ronald van de Peppel

Praktische informatie

Ronald van de Peppel
Kazernestraat 15
2801 Heffen (Antwerpen)
België

Tel: +32 (0) 477 789 685
Bekijk website »
info@ronaldvandepeppel.com

Gesproken talen

NL - EN - FR

Algemene info

Ronald van de Peppel kan de leden van jouw vereniging, club of centrum een leerrijke avond of middag bezorgen!

Na op jonge leeftijd de hele wereld rondgereisd te hebben, geraakte Ronald meer en meer geïnteresseerd in natuurlijke leefwijzen en andere vormen van bewustzijn. Zo begon hij in Zeeuws Vlaanderen te werken met biologisch tuinieren en bestuurde hij diverse alternatieve geneeswijzen. Van 1980 tot 1984 volgde hij zijn opleiding aan het Instituut voor Intuïtieve Ontwikkeling in Utrecht. In 1985 richtte hij een trainingscentrum op in Antwerpen waar hij les gaf in auralezing en healing. Nog vele trainingen volgden en in 1989 werd Ronald ingewijd tot sjamaan door de gerenommeerde Hongaarse sjamaan Joska Soos.
Zijn zoektocht bracht hem uiteindelijk naar centra van verschillende grote Meesters in New York, Puna (India) en Duitsland. Maanden bracht hij door, lerend bij Bagwan Shree Rasneesh (Osho), Satchid Ananda, Baba Ganapati, Mother Meera, Amma en een aantal minder bekende Wijzen.
In 1990 werd Ronald één van de eerste Reikimeesters in België.

Ronald is tevens auteur van:

  • Glimlach in de chaos
  • Parels in de Wind van de Tijd (25 Soefi en andere verhalen)
  • Eén Dag Marie (een dag door de ogen van een klein, heel gevoelig meisje meebeleefd)

Behalve schrijven houdt Ronald zich bezig met schilderen, het geven van workshops, Reikiweekends, privé consulten, auralezingen, Reiki behandelingen, healings en bewustzijnstrainingen van groepen. Dit kan in het Nederlands, Frans en Engels.

Over dit alles geeft Ronald regelmatig voordrachten. Dat kan dus ook voor uw vereniging, club of centrum. U kan hiervoor contact opnemen met Ronald via het email adres hiernaast.

Extra info