Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Kallo, België

Golfclub Beveren

Praktische informatie

Golfclub Beveren
Singelweg 2
9130 Kallo (Oost-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)3 575 11 75
Fax: +32 (0)3 575 51 81
Bekijk website »
info@golfclubbeveren.be

Contactpersoon

Bart Van den Eede

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Algemene info

Ontdek Golfclub Beveren!
Golfclub Beveren ligt in het hartje van de Antwerpse haven.  In deze unieke setting bieden we een uitdagende beleving aan op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen.  Het parcours slalomt door een rijk natuurgebied wat prachtige taferelen oplevert.  Tussen het heidegras en de eco-zones wacht een uiterst uitdagende tocht.  Door menig golfer erkend als de mooiste inland links van Vlaanderen.

Vergaderen
Golfclub Beveren heeft eveneens een vergaderzaal die gereserveerd kan worden. Deze is voorzien van beamer, projectiescherm, wifi & geluidsinstallatie met microfoon.

Bedrijvenlidmaatschap & Sponsoring
Een businessclub is bij uitstek geschikt om uw zakelijke netwerk te onderhouden en zelfs uit te breiden. Golfclub Beveren biedt het bedrijfsleven dé gelegenheid om samen met relaties sportief te recreëren, maar wil ook de bedrijfsleiders een platform bieden waarop ze kunnen netwerken.
Uiteraard moet zakendoen en netwerken tijdens én na een partijtje golf ook in een ontspannen sfeer kunnen. Een gezellige dag beleven met (golf)- vrienden en zakenrelaties is misschien wel het meest typerende voor de Businessclub van Golfclub Beveren en dat willen we ook graag zo houden!

Om dit te kunnen verwezenlijken, zorgen we ieder seizoen voor een gevarieerde kalender. Door de coronacrisis heeft deze kalender van de eerste jaarhelft 2020 een deuk gekregen. in functie van de heropstartmogelijkheden pikken we de draad terug op met een mooie tweede jaarhelft 2020 voor onze Businessclub. Hebt u vragen hierover, neem dan gerust contact op met Bart Van den Eede.

Restaurant Golfclub Beveren
Het totaal vernieuwde clubhuis beschikt over een zeer verzorgd en verfijnd restaurant. De uitbater verwent u met een steeds afwisselend culinair palet van dagverse producten in combinatie met een uitzonderlijk goede wijnkeuze en dit aan zeer democratische prijzen.
Als bedrijfsleider kan u achteraf met uw klanten rustig napraten in onze lounge bij een heerlijk digestief.
Iedereen is welkom! Ook niet-leden, firma’s, zakendiners, BBQ’s, koude & warme buffetten, walking dinners, babyborrel, verjaardagsfeesten, communie, enz… zijn tevens mogelijk op bestelling!

Extra info