Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Machelen, België

PBM Reizen

Praktische informatie

PBM Reizen
Rijksweg 17
9870 Machelen (Oost-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)9 380 40 35
Fax: +32 (0)9 380 04 37

carmen@pbmreizen.be

Contactpersoon

Carmen Coenen

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Algemene info

Organisatie van dag- en meerdaagse autocarreizen voor groepen
Wij zijn ook specialist in reizen voor verenigingen en groeperingen. Wij maken voor U reizen op maat, volledig aangepast aan de wensen van de groep. Bij ons is alles bespreekbaar, een simpele transfert, een gezellige daguitstap tot een all-in cultuurreis.

VIP-arrangementen en Incentives
Wij bieden VIP arrangementen voor Uw genodigden, evenals Incentives voor bedrijven.

Verhuur van autocars tot 58 plaatsen
Veiligheid en comfort is van zeer groot belang. Onze autocars zijn voorzien van het modernste comfort zodat uw reis in de allerbeste omstandigheden verloopt. Naast een toilet beschikken onze autocars over relaxzetels , een stereo-installatie en een video met meerdere beeldschermen. Bij een drankje kan U kommerloos genieten van de mooiste streken van Europa. We maken regelmatig een korte stop , zodat u even de benen kunt strekken. Uw vakantie begint voor ons wanneer u thuis vertrekt.

Alle autocars beschikken over het modernste comfort en worden bestuurd door ervaren en vakbekwame chauffeurs. Contacteer ons voor schoolreizen, groepsuitstappen, dagtrip uitstappen, ...


Extra info

  • Kleine autocars tot 15 plaatsen: nee
  • Autocars 15 tot 30 plaatsen: nee
  • Autocars 30 tot 54 plaatsen: nee
  • Dubbeldekkers: nee
  • Fietsbussen: nee
  • Rolstoelbussen: nee
  • Oldtimer touringcars: nee

Bijzonderheden:

Ons team is er voor u!
Onze reisleid(st)ers zorgen dat Uw reis vlekkeloos verloopt. Zij staan altijd paraat om U te helpen met raad en daad. Verder maken ze van Uw reis een verrijkende ervaring door hun kennis over de streek en hun bewoners.
Onze chauffeurs zijn zeer plichtsbewust en beschikken over een lange ervaring. Zij brengen U op een veilige en aangename manier naar Uw vakantiebestemming. Uw veiligheid is voor onze chauffeurs het belangrijkste. Daarom houden ze zich aan de verplichte rij-en rusttijden.