Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Nieuws / Bellewaerde vernieuwt opnieuw een deel van het pretpark

12 januari 2023

India-zone:
Een nieuwe familie-attractie krijgt z’n plaats in de India-zone, tegenover het verblijf van de Amoerluipaarden. De attractie zal volledig gethematiseerd worden in een kleurrijk Indisch thema. De attractie zal toegankelijk zijn vanaf 105 cm.

Canada-zone:
Tussen de attractie Screaming Eagle en de souvenirshop Yukon Jack wordt een tweede nieuwe attractie toegevoegd. Deze attractie zal toegankelijk zijn vanaf 90 cm.

Vernieuwd dierenverblijf: Savanne:
De uitgestrekte Savanne, van maar liefst 3.800 m², wordt ook aangepakt! Zo wordt er vanuit de Mirador een nieuwe wandelbrug geïnstalleerd zodat je oog in oog kan staan met de Rothschildgiraffen. Vervolgens worden de verblijven van de giraffen en zebra’s volledig afgebroken en krijgen de dieren een nieuw binnen verblijf, volgens de nieuwste technologieën.

Vernieuwd restaurants: Kids Park
Tot slot wordt het self-service restaurant in het Kids Park volledig vernieuwd. In 2023 zal je hier ondergedompeld worden in een Middeleeuwse sfeer. Zowel de buiten- als binnenkant van het restaurant worden gethematiseerd. Er zullen ongeveer 800 personen in het restaurant kunnen zitten.