Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Nieuws / Efteling - Openingsdatum Speelbos Nest bekend!

18 mei 2021

Op de 69e verjaardag van de Efteling, op maandag 31 mei 2021, opent Speelbos Nest! om 10.30 uur de poorten voor alle Efteling-gasten.

Deze week werden de laatste speeltoestellen geplaatst in Nest!. In het speelbos kunnen jonge durfals straks naar hartenlust spelen met verschillende speeltoestellen en objecten. De drakentoren met twee glijbanen, waarvan één geschikt voor kinderen in een rolstoel (na transfer), en het grote zeeschip zijn de echte eyecatchers.

In het hart van Nest! kun je wiebelen op het speeltuin waterbed dat er uit ziet als een kompas. Het waterbed is gelijkvloers en zonder drempels, zodat het ook rolstoeltoegankelijk is. Rondom de speeltoestellen is inmiddels ook de speciale EPDM-vloer geplaatst, gemaakt van een zacht rubberen materiaal en in een prachtig bijpassend ontwerp.

Sneak preview voor abonnementhouders!
Op woensdag 26 mei 2021, vrijdag 28 mei 2021, zaterdag 29 mei 2021 en zondag 30 mei 2021 kunnen abonnementhouders van de Efteling als een van de eersten Speelbos Nest! komen beleven. Ook de nieuwe horecalocatie 't Verwende Nest! is deze dagen geopend. Dus je kunt ook al genieten van de nieuwe lekkernij de Kurkentrekker! Wil je Nest! als een van de eersten komen ontdekken? Reserveer dan met je abonnement op de gebruikelijke manier je bezoek aan de Efteling op een van deze dagen. Vervolgens krijg je op vertoon van je abonnement toegang tot het speelbos. Je hebt de gehele dag de tijd om het speelbos te bezoeken want Nest! is net zoals de andere attracties geopend van 10.00 tot 18.00 uur.