Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Nieuws / Enversed - het grootste VR-center in Europa

8 maart 2021

Enversed - Het grootste VR-center in Europa!

Middenin de industriële omgeving van Strijp-S vind je het Enversed Virtual Reality Experience Center.
Overkom je hoogtevrees, schiet je een weg door hordes zombies, ervaar de werkdruk van een hamburgerrestaurant of ga elkaar te lijf in een enorm sneeuwballengevecht: de mogelijkheden in het Enversed Virtual Reality Experience Center in Eindhoven zijn werkelijk ongekend. Dit grootste VR Center van Europa biedt maar liefst zeven verschillende kamers met evenzoveel unieke ervaringen. Actieliefhebbers, avonturiers en andere geïnteresseerden ervaren hier wat er met de allernieuwste VR-technieken allemaal mogelijk is. En dat alles gecombineerd met die zo kenmerkende Brabantse gezelligheid, op één van de meest inspirerende plekken van de stad.

Enversed is gevestigd in het Veemgebouw, een prominente landmark op Strijp-S, de voormalige ‘verboden stad’ van Philips. De industriële omgeving is volledig herontwikkeld en herbergt nu onder andere een Vershal, Ontdekfabriek, Escape Room, bierbrouwerij, diverse bars en restaurants, alsmede één van de coolste skatehallen van het land. Strijp-S is een hotspot voor innovatie en design en daardoor een ‘must visit’ tijdens de Dutch Design Week. ment.

Beste uitje van Noord-Brabant? Het aanbod aan VR-experiences trekt vooral mensen tussen de 20 en 50 jaar; daarnaast geldt er een minimumleeftijd van 8 jaar. Enversed biedt zeer diverse mogelijkheden aan; van een High Tea-arrangement tot toernooien met meerdere personen. Tot enthousiasme van Linda, die het als volgt verwoordde: “Niet verwacht dat je zo in een spel op kan gaan. Hele mooie ruimte, waarbij je het gevoel krijgt thuis op de bank te zitten. Super ervaring!” Op slechts drie minuten van zowel een treinstation als bushalte is Enversed ook erg makkelijk te bereiken.
Niet voor niets genomineerd als Beste Uitje van Noord-Brabant, want nergens in Europa ervaar je virtual reality beter dan hier!

Een virtuele rondleiding...

Meer info over VisitBrabant Eindhoven vind je hier.