Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Nieuws / Nieuw in Oost-Vlaanderen: verschillende groepsmogelijkheden langs de Durme

6 juni 2019

Boottocht op de Schelde en de Durme
Verken de Sigmagebieden nu ook tijdens een rustgevende boottocht op de Schelde en de Durme vanuit Hamme of Temse. Vanaf het water krijg je een bijzondere kijk op de slikken en schorren en op de Sigmawerken. Een gepassioneerde gids geeft je ondertussen uitleg over de plannen voor de Bunt, Klein Broek en Groot Broek, de moerassige gebieden in de Durmevallei. Deze boottocht kan je perfect combineren met een geleide wandeling, een fietstocht of een bezoek aan het Infopunt Durmevallei.
Min. 5 / max. 100 personen - van mei tot oktober

Fietstochten in de Durmevallei.
Dit is je kans om de prachtige natuur van de Durmemonding te ontdekken. Je fietst onder begeleiding van een gepassioneerde Sigmagids langs de Durmemonding tot het veer van Hamme-Tielrode en je vervolgt je weg op Linkeroever. Het traject wordt door de gids volledig uitgestippeld op basis van je wensen, maar ook op basis van de voortgang van de werken en de toegankelijkheid van de wegen. Voor deze activiteit breng je een eigen fiets mee. Mis deze unieke ervaring niet!
Min. 8 / max. 25 personen - het hele jaar door

Wandelingen in de Durmevallei
Ervaar een leerrijke wandeling rond 'De Bunt' in Hamme-Driegoten en leer bij over de werken in het natuurgebied. Deze interessante wandeling kan je perfect combineren met een bezoek aan het Lippenbroek, het pioniersproject voor een gecontroleerd overstromingsgebied met gereduceerd getij. Andere wandelingen in de Durmevallei zijn mogelijk op aanvraag. Ontdek nu dit prachtig stukje natuur in het Scheldeland!
Min. 8 / max. 25 personen - het hele jaar door

Contact:
Adres: Driegoten 87 - 9220 Hamme
tel.: +32 (0) 52 34 25 40 - durme@sigmaplan.be- https://gs-esf.be/nl/werkgroepen/grenzelozeschelde